Om företaget

Vi har genom åren skaffat oss över trettio års erfarenhet av bergvärme och verkligen sett hur utvecklingen tagit stora steg framåt. Förr var bergvärme ett lite udda sätt att förse sitt hus med energi medan det numera har förvandlats till ett av de populäraste. Vi är glada och stolta över att ha varit med på hela den här resan och vi känner oss tack vare vår stora erfarenhet också trygga med att vi är det bästa alternativet för allt som rör din bergvärme i Täby.

Vi jobbar enbart med produkter från de stora aktörerna på marknaden – Mitsubishi, Samsung, IVT, Thermia och Nibe – och vi har full kontroll över vilka värmepumpar som passar bäst på vilket ställe. En sak som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi hela tiden strävar efter att kunna erbjuda våra kunder kontakt med våra referenser – något som skapar en trygghet både för oss och för dig som kund. Vi insåg tidigt att detta är den enda vägen att gå och för oss innebär det att varje uppdrag inom bergvärme tas på lika stort allvar och med samma seriositet.

Det är våra nöjda kunder som gjort att vi överlevt i denna bransch i över trettio år och vi ser fram emot att fortsätta i minst trettio år till. Vi kan – helt enkelt – allt om bergvärme och du är välkommen att kontakta oss redan idag.

Vi har vår bas i Täby och detta gör att vi kan åta oss uppdrag över hela Stockholm gällande bergvärme. Vi har alltid strävat efter att vara flexibla och detta ska vi fortsätta att vara.

Välkommen till specialisten på bergvärme i Täby!

Välkommen

Välkommen till det trygga valet vid installation av bergvärme i Täby. 

Kontakta oss

Klimio AB
Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Telefon: 021-149 400

E-post: kontakt@bergvärmetäby.se

Vi hjälper dig att hitta rätt när du ska installera bergvärme i Täby