En trygg leverantör av bergvärme

Våra tjänster

Mer än bara bergvärme

Allklimat har ett brett register och det är inte bara inom bergvärme som vi erbjuder våra tjänster. Vi kan det mesta även inom saker som rör el, värme, kyla och ventilation och detta är något som är till stor gagn för dig som kund. Genom att anlita Allklimat så kan vi sy ihop kompletta lösningar för dig och detta till ett betydligt billigare pris än om du anlitar olika företag för varje litet moment.

Att vi jobbar med helhetslösningar och har så pass många verktyg i vår låda är också ett tecken på det som vi tycker utmärker oss i branschen – vår stora nyfikenhet. Samtliga anställda hos oss har passionen att ständigt lära oss nya saker, genomgå nya utbildningar och vi strävar alltid efter att bli bättre.

Ventilation, kylaggregat, mm

Där andra företag kanske enbart specialiserar sig på bergvärme så ser vi även till nästa steg; ventilation, installationer, kylaggregat och värme till huset. Kort sagt – vi vill och kan göra det mesta som rör ditt hus och tack vare vår långa erfarenhet så känner vi att vi är ditt bästa och givna val.

Allklimat jobbar hela tiden klimatsmart och vi strävar efter att varje hus ska kunna förses med de absolut bästa lösningarna rent energi- och miljömässigt. Vi kommer gärna hem och gör en översikt hos dig om hur vi kan hjälpa dig med ditt kylaggregat, din bergvärme, dina värmepumpar eller din ventilation – kanske kan det finnas ett bättre sätt för dig och ditt hus i Täby som du inte tänkt på? Allklimat hjälper gärna till och bistår dig med vår expertis.

Välkommen till Allklimat!